tag:blogger.com,1999:blog-8289183275234086319.post8210105489529835824..comments2019-04-01T00:30:43.611-07:00Comments on {inte{r}esting} - ઇન્ટરેસ્ટીંગ: ત્રણ બોક્સના ખોટા લેબલUnknownnoreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8289183275234086319.post-43902276749138569822011-01-11T23:27:36.355-08:002011-01-11T23:27:36.355-08:002500 rs it is the actually hotel bill.2500 rs it is the actually hotel bill.Nilekshhttps://www.blogger.com/profile/08155973219986393516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8289183275234086319.post-16112175318169033792010-12-29T09:37:31.218-08:002010-12-29T09:37:31.218-08:00Pela to patelbhai bhag padva mate 1 gai pela goval...Pela to patelbhai bhag padva mate 1 gai pela goval na tranay dikrav ne udhar ape etle emni pase total 17+1 etle 18 gai thai have temathi<br />mota dikra ne addha dhor apvana che etle 18 mathi 9 dhor mota dikra na pachi<br />vachla dikra ne trija bhag na dhor apvana che etle 18 no trijo bhag etle 6 dhor vachla dikra ne ane<br />nana dikra ne navma bhag na dhor apvana che etle 18 no navmo bhag etle 2 dhor nana<br />dikra ne<br />am total 9+6+2=17 thai che have 1 gai vadhe che e pela patelbhai e udhar api hati e emne <br />pachi api devani etle gain e marya vagar tranay dikrana bhag padi gya <br />--------------------- PURVARAJSINH JADEJA (JAMNAGAR)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8289183275234086319.post-75727087438750789122010-12-29T00:44:49.615-08:002010-12-29T00:44:49.615-08:00Patel bhai ae potani aek gay add kari.aetle pahela...Patel bhai ae potani aek gay add kari.aetle pahela ne 18/2=9 gayo.<br />2ja ne 18/3=6 gayo ane 3ja ne 18/9=2 gayo.total 17 gayo thai.patel bhaiye potani gay pa6i lai lidhi.Parth gajjarhttp://Studentnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8289183275234086319.post-37405580705639937592010-12-28T22:44:36.181-08:002010-12-28T22:44:36.181-08:00Your 29 dec puzzle not appeared on this site so i&...Your 29 dec puzzle not appeared on this site so i'm leaving answer here. add one cow by the neighbour then divide. problem is solved. he takes back his bow at end. i think no need to add word patelbhai in puzzle. could be simply a neighbour. science and even scientific discussions should be free from even unintentional measures to words that point to any community religion - or anything like that. right sir? from a dr a hmedabad.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8289183275234086319.post-19008788965433297572010-12-28T22:33:32.798-08:002010-12-28T22:33:32.798-08:00Here, the original amount of bill is 2500 and retu...Here, the original amount of bill is 2500 and returned one is 500. now 2500/3 is the amount paid by three friends. 300 was returned by clerk and 200/3 of each friend was with clerk. each friend got 100. now for each friend (2500/3 i.e real amount of bill) + 100 i.e returned + (200/3)i.e clerk kept = 1000. for three 3000.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8289183275234086319.post-69596791937520947572010-12-28T21:17:12.455-08:002010-12-28T21:17:12.455-08:00Patelbhai add 1 own cow so total cow is 17+1 =18 ....Patelbhai add 1 own cow so total cow is 17+1 =18 . 1st son get half so he get 9 cow. 2nd son get 3rd part so he get 6 cow.and 3rd son get 9th part so he get 2 cow. so total cow =9 +6+2=17.so one cow remain it is patelbhai 's cow so puzzle solved . .<br />JIGNESH GADHIYA FROM SURATJigshttps://www.blogger.com/profile/18115682882507331265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8289183275234086319.post-19569613012461547262010-12-16T05:52:23.989-08:002010-12-16T05:52:23.989-08:00To AlpeshBhalala
KISHAN RAMESHBHAI PATEL (GUJARAT...To AlpeshBhalala<br /><br />KISHAN RAMESHBHAI PATEL (GUJARAT SAMACHAR READER)<br />Visnagar Gujarat<br /><br />This is a trick question<br />when they give 3000 rs. to clerk the clerk return back 300 rs.so they have finally paid 2700 rs. and then 200 rs. which was taken by the clerk it should not be add in 2700 rs. it should be substract from 2700 rs. so the answer is 2500 rs. and it is the actually hotel bill.<br /><br />thank you<br /><br />CONTACT "patel_kishan32@yahoo.com"kishan patelhttps://www.blogger.com/profile/09303977063841707845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8289183275234086319.post-29299891530321501452010-12-16T03:41:26.923-08:002010-12-16T03:41:26.923-08:00Dear Alpeshbhai,
here all frinends has given 900 ...Dear Alpeshbhai,<br /><br />here all frinends has given 900 * 3 = 2700 Rs,<br /><br />out of which 2500 is given to hotel bill and 200 is given to clark.<br /><br />thus total given Rs is also 2700.<br /><br />With regards, <br /><br /><br />Dipali V. Shah<br /><br />KapadvanjDipalihttps://www.blogger.com/profile/15115490824686268198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8289183275234086319.post-19880225767009414922010-12-14T20:40:31.590-08:002010-12-14T20:40:31.590-08:00The total cost of hotel is 2500 plus 200 taken by ...The total cost of hotel is 2500 plus 200 taken by clerk. total comes to 2700. this is divided among three friends. <br />hence the money taken by clerk should be subtracted from the total cost i.e. 2700 and should not be added.Saumilhttps://www.blogger.com/profile/16237222601185085357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8289183275234086319.post-60483543019534406922010-12-08T06:29:56.623-08:002010-12-08T06:29:56.623-08:00ખરેખર ૩ મિત્રોએ ૮૩૩.૩૩ ચુકવ્યા છે. મતલબ ૮૩૩.૩૩ x ૩...ખરેખર ૩ મિત્રોએ ૮૩૩.૩૩ ચુકવ્યા છે. મતલબ ૮૩૩.૩૩ x ૩ = ૨૫૦૦ રુપિયા. ૨૭૦૦ નહિ, ૯૦૦ માંથી ૮૩૩.૩૩ બાદ થાય એટલે, ૬૬.૬૭ વધે ેના ગુણ્યા ૩ કરો ેટ્લે ૧૦૦ રુપિયા થાય.Manojhttps://www.blogger.com/profile/10483708246955052992noreply@blogger.com